Wanneer kerstmis dichterbij komt verschijnen steeds meer kerstmutsen, rendier oren, sneeuwbel-oorbellen,.. Noem maar op! Sommigen kiezen zelfs voor full-on te gaan met een volledige kerstoutfit!

Redenen genoeg om eens te kijken wat er zoal aan kerst kostuums te vinden is!

Kerstkostuum vrouw sexy YandeeVoor de vrouwen spreekt het wat voor zich.. Het sexy kerstman-pakje voor de vrouw! Ondertussen geen uitzondering meer en origineel kunnen we ook verleden tijd noemen. Het aanbod van deze pakjes is echter enorm groot. Ik vond deze sexy santa-outfit bij Yandee. Een merk dat zich specialiseert in sexy outfits! Voor elke gelegenheid hebben zij wel een pikant kostuum!

Kerstman outfitVoor de mannen is het wat minder sexy.. Zij kopieren meestal de kerstman himself. Lange witte baard en een dikke buik spelen in het voordeel maar vandaag de dag zijn ook daar oplossingen voor. De baard plak je erop, de buik creëer je door vulsel! Vergeet ook geen jutten zak mee te nemen. De echte charmeurs zorgen dat er kadootjes inzitten! Ladies will love you..

Kerstkostuum babyEen uitstapje met het ganse gezin? Geen probleem, ook de kids kunnen met aangepaste kledij mee! Het aanbod wordt steeds groter en dit voor alle leeftijden. Elfenpakjes, kertmanpakjes, snoepjes,.. Het is er allemaal! Ook kleine baby’s worden tegenwoordig al voorzien van een kostuum!

Kerstpakje hondEn uiteraard is ook de hond van de partij! Pakjes voor honden kwamen enkele jaren geleden op toen de chihuahua-rage begon. Nu vindt je dus ook voor je geliefde viervoeter allerhande kostuums en zelfs leuke hondentuigjes in kerststijl! En hoewel de meeste honden het allemaal maar niets vinden, voor kerstmis maken ze maar een uitzondering!