Lady Gaga en Vivienne Westwood: Climate Revolution

door Steffi Vertriest met 2 reacties

LadyGaga Klimaat

Vivienne Westwood kan alvast op de steun van Lady Gaga rekenen in haar queeste tegen de klimaatsveranderingen. Enkele weken geleden zorgde de 71 jarige Vivienne Westwood voor een wel erg speciale groet na de voorstelling van haar collectie voor de zomer 2013. Met haar broek af en wat zwarte strepen op haar gezicht kwam ze in een t-shirt met ‘Climate Revolution’ erop over de catwalk.

Dat Vivienne Westwood zich in zet voor het milieu en van de daken schreeuwt dat we wat aan de klimaatsverandering moeten doen is niets nieuws. In onderstaand filmpje doet ze haar bezorgdheden over onze natuur volledig uit de doeken:

Wie het onverwachte einde van Vivienne Westwood haar Red Ladel SS13 show nog eens wil bekijken kan dat hieronder doen. Kan je meteen ook even genieten van de prachtige collectie die ze voorstelde!


  • Trackbacks

  • Trackback from Chanel hulahoop bag | Sjakossen.be
    vrijdag, 12 oktober, 2012

    […] windmolens en zonnepanelen op de catwalk. Wilde Karl Lagerfeld hier een statement mee maken? Zoals Vivienne Westwood met haar climate revolution? Nee, Karl Lagerfeld had het vooral over energie, die altijd nieuw moet zijn want voor […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *