H&M kiest volslank model: Tara Lynn

door Steffi Vertriest met 2 reacties

H&M grote maten Tara LynnDe commentaren zijn al jaren bijzonder scherp; de modewereld legt teveel accent op het ideale magere – lees anorectisch – uiterlijk! Een aantal keer werd er te ver gegaan; Modellen die flauw vielen op de catwalk of zelfs te overlijden kwamen door een te streng dieet. Daar hoort uiteraard reactie op te komen..

Heel heel – lees HEEEEEEL – traag komt er dan eindelijk wat beweging in. Mark Fast en ook Marc Jacobs voor Louis Vuitton kozen reeds voor modellen mét heupen en borsten.. Maar echt volslank waren ze niet te noemen.. H&M gaat een stap verder met de duidelijk volslanke – maar magnifiek mooie – Tara Lynn zetten ze hun badpakkenreeks in de verf, de H&M big-is-beautyfull collectie!

Tara Lynn H&MOndanks haar maatje meer stond Tara al op covers van onder andere Elle en Vogue! Tara Lynn heeft maatje 48 en is dus een representatief model voor de lijn van H&M, wat de keten erg belangrijk vond.

Zou er dan toch wat bewegen in de modewereld? Zal maatje 40 binnenkort een must zijn voor modellen? Misschien iets te vroeg gejuicht..  Want wie in het straatbeeld rondkijkt ziet H&M’s ‘perfect’ bodies op de billboards verschijnen.. Om met Tara op groot doek uit te pakken is dus blijkbaar nog een stap te ver voor H&M!


  Reacties

 • Anoniem


  Ik vind zo’n volslank model toch wel veel mooier dan zo’n dun grassprietje.

 • Trackbacks

 • Trackback from Volslanke modellen bij Vogue Italië | Felicity Fashion
  vrijdag, 17 juni, 2011

  […] modellen, het lijkt een hype te zijn! Na de campagne van H&M schittert dezelfde Tara Lynn nu op de cover van Vogue in Italië. Dat doet ze niet in haar eentje, […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *