Mode, Schoenen, Handtassen, …

Over “By Felicity”

Hieronder kan u de oorspronkelijke “over By Felicity” terugvinden. In 2018 werd deze website overgenomen door INBOUND BV waardoor Steffi Vertriest nu niet meer verbonden is bij de verdere uitbouw van de website.


Een voorliefde voor schoenen – lekker cliché – leidde in 2009 tot mijn eigen schoenblog ‘Meer Dan Schoenen’. Eindelijk kon ik mijn uren rondgesnuffel tussen al dat schoeisel nuttig gebruiken en delen met anderen! Al gauw wilde ik het ook wel eens over andere dingen hebben. Ik startte een algemene fashion blog ‘Felicity Fashion’ en nog later kwam het kleinere zusje ‘Sjakossen’ waar ik me verdiep in de wondere wereld van de handtassen! Als kers op de taart bundelde ik deze blogs en werd het ‘By Felicity Fashion Blogs’.

Steffi Vertriest Ritratti BikiniIk ben Steffi Vertriest, verzot op koekjes, Vegas-lover, in de ban van taal, ooit studente psychologie geweest en een eeuwige twijfelaar. Dat laatste kan ik gelukkig balanceren door mijn blog. Eerst een weloverwogen post schrijven voorkomt miskopen!

Ik heb een voorliefde voor High-Fashion. Er is iets met de toonaangevende modewereld dat onweerstaanbaar is. En ok, we leven allemaal op een budget maar dromen is belangrijk! Mijn favoriete merken zijn Patricia Pepe, Pinko en BCBG maar de dag dat ik schatrijk ben vergrijp ik mij aan Balmain en Chanel immer en altijd afgekruid met Jimmy Choo.

Mijn blog draait om what’s hot and what’s happening! Ik ga ook op zoek naar wie er achter het label zit en waar deze hun inspiratie vandaan halen. Ik bekijk de defilés van de modeweken, breng in kaart en in beeld! Met andere woorden ik wil gewoon alles weten van de modewereld!

Deel gerust je mening of laat me weten wat jij vindt van trends en producten!

Enjoy!

Xxx

Steffi

PS. Ondertussen update ik deze websites niet meer zo actief. Wil je mij wél volgen? Volg dan zeker mijn blog Bye Bye Cheeseburger vol met gezonde recepten zoals mijn superpopulaire Spaghettipompoen, en mijn contributies op de blog van Thee.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.