Ik moet eerlijk zijn, ikzelf had ook nog niet van het merk Antik Batik gehoord. Nochtans ben ik toch stevig onder de indruk. Draagbare en uber fashionable kledij die aan de italiaanse merken als Pinko en Patrizia Pepe doen denken. Marie Claire had het eerder al over dit merk en aan de foto’s te zien wordt het duidelijk waarom!

Hun wintercollectie voor 2011 zit boordevol trends zoals het gebruik van bont maar ook felle kleuren als accent worden doorheen de collectie gebruikt. Hun aandacht voor details is verbazingwekkend: prachtige accessoires en schoenen en bovendien een leuke afwisseling van verschillende stoffen. Met Antik Batik creëer je een gesofisticeerde fashionable outfit! En wat een campagne trouwens! I like!!

Antik Batik WintercollectieAntik Batik WintercollectieAntik Batik WintercollectieAntik Batik WintercollectieAntik Batik WintercollectieAntik Batik Wintercollectie

Ook hun luxe-collectie voor 2010 mag gezien worden!

Antik Batik Luxe collectieAntik Batik Luxe collectieAntik Batik Luxe collectieAntik Batik Luxe collectie

Voorlopig is er nog geen winkel in België maar wie binnenkort naar Parijs gaat weet alvast wat op zijn to do list te schrijven. Antik Batik is er te vinden op de Ruie De Turenne 18 en op de Rue Sait-Sulpice 26.