Atos Lombardini werkt zich langzaam aan naar de top van de fashionladder. Het Italiaanse modemerk weet als geen ander luxueuze collecties te ontwerpen, bovendien tegen gematigde prijzen. En dat ontgaat de fashionista’s niet. Atos boekt onder andere grote successen in hippe winkels als Café-au-Lait, Carrément en Cosi Cosi.

En wat hebben onze Italiaanse lieverds deze winter in petto? Geen flashy kleuren zoals de zomercollectie van 2010 maar een donker palet, af toe aangedikt met rood en een toets oranje. Behalve zwart en bruin vinden we ook nachtblauw in de collectie. De kleur die zich meer dan eens bewees op de runways tijdens Parijs Fashionweek.

De outerwear van Atos Lombardini doet het bijzonder goed. Wie deze zomer een blazer zocht kon zich blauw kopen bij het merk. Het aanbod was enorm. Ook deze winter worden we weer gezegend met allerhande jassen – wat fantastisch nieuws is voor mij als absolute jassen-freak! Jassen komen in verschillende materialen deze winter; ruw-gehaakt, synthetisch, Robijn-zacht of met een portie bont!

De collectie ziet er wederom stralend uit! En de campagnefoto’s ook!

Atos Lombardini 2011-2012

Atos Lombardini Wintercollectie 2011-2012

Atos Lombardini Winter 2011-2012