We hebben er een tijdje op moeten wachten maar eindelijk is de nieuwe collectie van Atos Lombardini gearriveerd! Bepaalde winkels hadden tijdens de solden al enkele stukken van Atos in de rekken hangen en deze maakten mij bijzonder nieuwsgierig.

En ja hoor.. De zomercollectie ziet er weer om in te bijten uit! Het was dan ook erg moeilijk om mijn favorietjes te beperken tot 4.

Atos Lombardini 2011

De jumpsuit

Overal werd gespeculeerd dat het ‘over en uit’ zou zijn met de jumpsuits. Niets is minder waar, ook de zomercollectie pakt weer uit met de hebbedingen!

Atos Lombardini gaat voor de cosy-jumpsuite. En naar mijn mening is die erg geslaagd ook! Casual fashionable! Een outfit die ik dagelijks zou willen dragen!

Op deze foto is de combinatie te zien van marine blauw en cognac bruin. Een combo die doorheen de gehele Atos collectie loopt.

Het geeft een beetje een old-school vibe en deze stijl is de laatste seizoenen bijzonder hip (denk maar aan de grote brillen die je nu overal ziet).

Atos Lombardini 2011

Girly-girly

Polkadots! D&G probeerde het deze winter al maar een groot succes werd dat niet.. Verkeerde timing en verkeerde kleuren, dat is mijn mening! Op zich ben ik wel voorstander van de bolletjes. Ze geven een romantische girly-feeling en daarom ideaal voor zomerkleedjes!

Opvallend is ook dat Atos Lombardini steeds meer accessoires gebruikt. Ze specialiseren zich meer en meer in schoenen en handtassen.

Lijkt dit witte handtasje niet sprekend op de Lady Dior? En die schoenen, Micahel Kors zomercollectie 2010..? Atos Lombardini weet alvast waar ze hun inspiratie moeten halen!

I like!!

Atos Lombardini 2011

Chill en relaxed

Atos Lombardini zorgt voor een ruim casual aanbod deze zomer 2011. Deze doorkijk trui met lange uitlopende punt genoot mijn voorkeur. Overdag draag ik graag ‘slobber-truien’. Maar oversized, daar heb ik het niet zo voor.

Ik vond deze van Atos Lombardini dan ook geslaagd omdat er nog steeds vorm in zit. De mouwen en het bovenstuk spannen aan. Top!

Opvallend is dat Atos kiest voor broeken tot boven de enkel. Volgens mijn mama is dat ‘water in je kelder’  hebben staan. Ik zie het eerder als dé manier om je schoenen nog meer aandacht te geven. En toegegeven.. het is even wennen. Maar we weten allemaal dat weerstand bieden geen zin heeft dus sta ook ik er volledig voor open!

Atos Lombardini 2011

Geklede broeken

Dit moet de meest fashionable look van hun ganse collectie zijn! De sobere kleurencombinatie is TOP.

Ook hier weer de geklede broek tot vlak boven de enkel. De ietwat sullige vest is ideaal voor een modieuze look en wie wil kan perfect combineren met een old-school grote bril bv. van Ray Ban.

Atos Lombardini kiest voor zijn collectie 2011 voor t-shirts met prints om zo toch een eigen twist te geven aan de look.

Kortom een meer dan geslaagde collectie van Atos Lombardini.

In welke kledingszaken kan je deze vinden..? De kleding ligt onder andere in Café-au-lait Wijnegem, Cosi Cosi Antwerpen en Carrément in Gent.