Bellerose wijkt deze winter niet af van zijn imago; nonchalant en geraffineerd! Toch zijn de combinaties wat alternatiever dan anders. Zo zien we enkele accent kleuren zoals de rode jas en de opvallende blauwe broek. De broeken zijn ook korter, tot boven de enkel! Voortbouwend op de boyfriend-look, die trouwens doorheen de gehele collectie aanwezig is. Bellerose opteert zelfs voor het combineren van de korte broek met sportschoenen. In één woord: apart!

Toch zien we ook het – aan zijn stijl getrouwe – Bellerose buigen naar de trend van deze winter: bont! Bonte jassen en lange geknoopte sjaals moeten de koude winter een stuk aangenamer maken. Bellerose is alvast voorbereid!

Bellerose 2011Bellerose Wintercollectie Blauwe broek

Bellerose Wintercollectie Lange jasBellerose Sport

Voor de herencollectie kleurt Bellerose minder buiten de lijntjes. Mooie gesofisticeerde outfits worden voorgesteld in hun lookbook voor 2011. Combinaties van geruite hemden met verschillende truitjes erover en afgewerkt met lange jassen en sjaals geven een geslaagd ‘gelaagd’ gevoel! Een zelfzekere look voor de Bellerose man!

Bellerose Herencollectie WinterBellerose Wintercollectie Mannen

Sinds 2001 brengt Bellerose ook elk seizoen een kindercollectie op de markt. Hierin primeert het American College gevoel! Een algemene trend die we elk jaar zien in de Bellerose collectie. Mooi, lief en schattig!

Bellerose Kindercollectie Winter