Op mijn zoektocht naar ‘dé’ ring ben ik al heel wat moois tegen gekomen. Zo botste ik gisteren op een – voor mij nog – ongekende accessoirelijn van Ben Amun. En jawel, I’m impressed!

De accessoires 2012 worden serieus opgesmukt. Met veel kleur en een stevige portie persoonlijkheid! Helemaal ben ik akkoord met dat laatste, met dat eerste iets minder. Recent had ik het over de Matthew Campbell Laurenza lijn die over net iets teveel tierlantijntjes beschikt! Wel nu, deze Ben Amun biedt de oplossing: Glitter and Glamour JA, een kakofonie van kleuren: NEE. En bovendien met een portie wereldcultuur erbij!

De juwelen hebben een Arabische uitstraling en dat blijkt niet zo onlogisch te zijn als ik je vertel dat de designer van Ben Amun, Isaac Manevitz, een Egyptenaar is! Ook de naam van de lijn maakt heel wat meer steek als je weet dat deze komt van de combo van zijn oudste zoon, Ben, en de koning van zijn vaderland Tutankhamun. Bij deze heb ik een stukje geschiedenis de wereld – aka het kleine Belgenlandje – ingestuurd! En menig fashionista heeft nu een gecultiveerd excuus om voor deze juwelen te gaan! Go for it zou ik zo zeggen!

Prijsklasse? Niet goedkoop maar ook niet wereldschokkend. De oorbellen kosten zo’n 150 euro, de schakelarmband zo’n 300 euro en de brede zwarte cuf-armband een ruime 350 euro. Het sparen waard? let me know..

Ben Amun Accessoires 2012

Ben Amun Juwelen 2012

Ben Amun Accessoires 2012