Colcci op Fashion Apero

door Steffi Vertriest met 1 reactie

Wie aanwezig was op Fashion Apero heeft er mee van kunnen meegenieten, de -voor de meesten – eerste kennismaking met het merk Colcci. Colcci is een snel groeiend merk, van oorsprong Braziliaans! In het thuisland is Colcci ondertussen al jaren een topper en na het bekijken van zomercollectie 2011 ben ik er van overtuigd dat het ook hier niet lang meer zal duren.

De Colcci zomercollectie bestaat uit een veelzijdig aanbod aan kleurrijke losse kleding. Wie een casual look beoogt zal niet weten wat eerst te passen. Ook het eigen Braziliaanse karakter springt in het oog. Blote schouders, open ruggen, kleurrijke prints en bijhorende accessoires zoals hoedjes geven de zomerse interpretatie weer!

De winter staat nog voor de deur maar ik geef toch al enkele beelden mee om zo hopelijk de kou even te vergeten en uit te kijken naar zomer 2011!


  • Trackbacks

  • Trackback from Miezko Schoenen: De rage waait over naar Nederland! | Schoenenmeisje
    dinsdag, 30 november, 2010

    […] hebben dat lazen we niet zo lang geleden nog op Felicity Fashion, waar Felicity het had over de collectie van Colcci. Maar deze Miezko schoenen verbaasden mij toch wel. Met hun mooie elegante leesten zorgt het merk […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *