Fashionista’s die graag af en toe hun steentje bijdragen, opgelet! Designers Against Aids ging een samenwerking aan met JBC en dat resulteerde in een lingerie- en comfortwear lijn. Van de opbrengst van deze lijn gaat 25 % naar het Education Center van Designers Against Aids. Zo wil de organisatie jongeren bewust maken van het aids-gevaar. Ze doen dit steeds op originele wijze en dus ook via mode!

Behalve JBC en het DAA-team werd ook Hannelore Knuts ingeschakeld. In de TV-spot draagt ons Belgische topmodel de DAA By JBC lijn en dat doet ze uiteraard met dezelfde speelse klasse die we van haar gewend zijn. Binnen de lijn is er ook nog een capsulecollectie luxe lingerie, ontworpen door Gentry de Paris.

Veel bekende koppen scharen zich achter deze samenwerking en ook ik ben helemaal overtuigd. Dat JBC en DAA voor een lingeriecollectie kiezen is bijzonder origineel en sluit bovendien aan bij de thematiek.

Dinsdag woonde ik de persconferentie bij en kon ik de collectie zelf bewonderen. Een dikke pluim voor de mensen van designers Against Aids, wat een geweldig initiatief!

DAA By JBC Hannelore Knuts

DAA By JBC Hannelore Knuts

DAA By JBC Hannelore Knuts