D&G is op alle vlakken toonaangevend in de fashionwereld of het nu om D&G kleding, D&G schoenen of D&G zonnebrillen gaat. Ook voor het volgende seizoen zien we dat hun brillen- en zonnebrillencollectie zeer vooruitstrevend is. Nu ja, ‘vooruitstrevend’ is misschien niet de het juiste woord want voor zomer 2010 zien we bij D&G heel wat retro-aspecten verschijnen.

Afgeronde maar strenge vormen, zowel voor hem als voor haar: de nieuwe collectie van D&G Eyewear is geïnspireerd naar de jaren ’70 en ’80, die de stijl samenvatten en de lijnen hertekenen voor een zeer creatieve collectie met moderne impact. Een elegante en frisse collectie waarvoor de lijnen en de klassieke kleuren werden hernieuwd, dankzij onverwachte sprankjes pop kleuren.

ZONNEBRIL VOOR HAAR

DNG Zonnebrillen zomer 2010 3041D&G 3041
Model in acetaat, geïnspireerd naar de jaren ’80, bewerkt frontstuk met contrasterende lijnen. Het logo D&G bevindt zich op de buitenkant van de brillenpoten en intern het uiteinde van de brillenpoten. Keuze tussen de beschikbare kleuren: havanna en roze gestreept, roomkleurig en bruin gestreept, zwart en wit gestreept.

DNG Zonnebrillen Zomer 2010 3048 D&G 3048
Montuur in acetaat, met vierkante en strenge lijnen die een grootse persoonlijkheid aan de bril verlenen. Origineel bewerkt frontstuk dat de kleur van de onderstaande basis toont. De brillenpoten worden gekenmerkt door het ingewerkte logo zowel aan de buitenkant van de brillenpoten als intern het uiteinde. Naast het klassieke zwart zijn verschillende kleurvarianten beschikbaar, zoals havanna op groen en havanna op paars.

DenG Zonnebrillen Zomer 2010 3047 D&G 3047
Model in acetaat, met ruime en vierkante vorm geïnspireerd naar de jaren ’70. Het model is hedendaags dankzij de kleurvarianten die naast het zwart eveneens gevlamd havanna en geblokt groen bevatten.

DenG Zonnebrillen Zomer 2010 8063 D&G 8063
Zachte vormen voor het montuur en de brillenpoten, een bril in geïnjecteerd plastic, met een speciaal golvend motief op de brillenpoten. Het ruime kleurenpalet bevat, naast het klassieke zwart, de varianten appelgroen op rood en roze op paarsblauw.

ZONNEBRIL VOOR HEM
DNG Zonnebrillen Zomer 2010 3043 D&G 3043
Mannelijk model met typische vintage vorm, met dubbele brug, geheel gerealiseerd in acetaat. Keuze tussen de beschikbare kleuren: zwart, havanna groen en havanna rood.

DG Zonnebrillen Zomer 2010 8068 D&G 8068
Bril in geïnjecteerd plastic, bondige en mannelijke vorm, met het logo D&G op de buitenkant van de brillenpoten en frontale versiering in metaal. Het kleurenpalet bevat essentiële varianten zoals zwart, wit en rood.

BRIL VOOR HAAR
DG brillen Zomer 2010 1179 D&G 1179
Geraffineerde en essentiële unisex bril, volledig gerealiseerd in acetaat. De verfijnde kleurvarianten verlenen persoonlijkheid aan dit model, dat naast het klassieke havanna ook de combinaties wit/blauw geruit en zwart/rood aanbiedt. Super trendy en ideaal voor de moderne vrouw!

BRIL VOOR HEM
DNG Brillen Zomer 2010 1180 D&G 1180
Mannelijk montuur met rechthoekige en strenge vorm, volledige gerealiseerd in actetaat. De brillenpoten, met vintage inspiratie, hebben op de buitenkant en intern het uiteinde het logo D&G. Tussen de beschikbare kleurvarianten: zwart op transparant, havanna en transparant.