DG horlogeDe juwelen van D&G kennen de laatste seizoenen een grote boost in populariteit! Er is meer en meer vraag naar en steeds meer winkels bieden het assortiment D&G juwelen dan ook aan. Ongetwijfeld is het allemaal begonnen nadat de horloges van Dolce & Gabanna een mega succes werden. Deze horloge van D&G is ongetwijfeld een van de meest bekende. Iedereen kent wel iemand die er eentje heeft, ook ikzelf ben trouwens schuldig..

De juwelen van D&G zijn uiteenlopend. Hun eerste lijn juwelen was robuust en zwaar maar langzamerhand wordt de collectie steeds verfijnder en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen! Hun combinaties van goud, zilver en metaalkleur vormen een ruim gamma waar iedereen wel wat leuks in vind.

Dolce and Gabanna oorbellenDG oorbellen

De oorbellen van D&G zijn deze winter vooral grote ringen met hangers. Uiteraard met het D&G logo, als je er voor betaald mag je wel wat opscheppen niet?! Wel ben ik meer fan van de kleinere bescheiden ringetjes dan de grote plaatjes rechts boven. Bij deze laatste zien we nog goed het karakter van hun eerste juwelenlijn doorschijnen.

DG kettingDG necklace

De kettingen leunen aan bij de oorbellen. Van het bescheiden paar oorbellen vind je dezelfde ketting terug. Prachtig op een decolleté en ideaal om als setje kado te geven. Voor wie het wat meer uitgesproken mag zijn is er ook een ketting die wat dikker is met meer hangers eraan. Beiden zijn ook in een combinatie met goud te krijgen. De combo goud-zilver wordt trouwens steeds meer gewaardeerd.

DG armbandEen absloute topper is deze armband. Hij behoort tot dezelfde serie als de oorbellen en ketting van hier boven. Alleen is hij minder subtiel. Met deze armband aan je pols hoef je geen andere grote juwelen meer. Soms is het ook gewoon leuk een krachtige look uit te spelen met slechts één accessoire!

En uiteraard biedt D&G ook ringen aan om het plaatsje helemaal af te maken!

DG ringenWie op zoek is naar D&G juwelen kan zich best naar de betere juwelier begeven of naar een horlogewinkel.

Benieuwd naar de prijscategorieën? Voor oorbellen en kettingen moet je rond de 100 euro rekenen, armbanden tussen de 80 en de 250 euro en ringen rond 70 euro.