D&G JurkIn mijn vorige videopost had ik het over de collectie van D&G die ronduit AWESOME is. De thematiek van de bloemen kan mij op zonnige zomerdagen zeker bekoren, meer nog het maakt me vrolijk! Zoals ik al zei had ik het ene na het andere wauw-gevoel bij de fashionshow van D&G. Maar een absolute topper vond ik de country-like mini jurkjes.

Met de floral mini dress heb je meteen het meisje-meisjes gevoel. Het is knap hoe Domenico Dolce en Stefano Gabbana met details als de brede schouderbanden er knal op zitten! Het zijn natuurlijk niet voor niets designers van de bovenste plank..

Uiteraard is er een keerzijde van deze prachtige munt.. Surprise surprise.. De prijs! Je zal zo’n 480 euro moeten neertellen voor deze D&G jurk.

Mango Zomerkleedje 2011Maaaaaar mode zou een minder geniale business zijn als ze voor dit soort problemen geen oplossingen zouden vinden. Onder andere Mango komt met een gelijkaardige jurk op de proppen. Hetzelfde accent – de brede banden – en ook de insnoering aan de taille werden netjes overgenomen. En oké, different brand different flowers.. Maar al bij al, een prima alternatief!

Gelukkig is deze Mango jurk stukken goedkoper dan de D&G! Prijskaartje van de Mango flower dress? Net geen 60 euro!!

Besparen