D&G kleedjeDe polkadots waren deze zomer al subtiel aanwezig maar hun grote slag slaan ze in de wintercollectie 2011. Bij D&G is het al polkadots wat de klok slaat! Wie een kijkje neemt in de online store van D&G wordt bijna duizelig van de overvloedig aanwezige bolletjes.

Op de catwalk zagen we oud-roze kleedjes overladen met polkadots. D&G knipoogt duidelijk naar de jaren ’50 met zijn zwart lederen vesten in combinatie met roze kleedjes; feeling Grease!

D&G zijden sjaaltjeMaar ook de accessoires van D&G zijn ‘be-dot’. Zo brengen ze zijden sjaaltjes in hetzelfde thema op de markt. Ideaal voor wie subtiel wil verwijzen naar de trend maar toch niet één grote polkadot wil zijn. Bovendien zijn deze bolletjes het kenmerk van D&G en maak je dus duidelijk dat je helemaal into fashion bent!

D&G diadeem PolkadotsD&G BikiniWie nog subtieler wil gaan, kiest voor de diadeem van D&G. Deze kan je outfit een stoere en doordachte extra geven. Wie de rock-chick toer op wil kan met deze diadeem meteen scoren! Je betaalt uiteraard het D&G logo dat erop staat. De diadeem is te koop voor een 70-tal euro’s.

D&G slippersDe polkadots zijn niet alleen goed voor de rock-feeling van de winter, ook wie nog zomerse plannen heeft kan zich al voorzien van de nodige dots – helemaal up-to-date van de laatste trends! D&G voorziet onder andere leuke slippertjes met op de zool de D&G statement-print voor 2010/2011. En voor wie dat nog niet genoeg is brengt het merk ook een volledige badmode collectie uit met … – ra ra ra – … de polkadots!

Keuze genoeg.. Nu nog afwachten hoe de bolletjes-gekte aanslaat bij het publiek!

D&G kleedje 2011D&G Blouse

D&G clutch