DKNY wintercollectie campagne

DKNY wintercollectie Campagne

Ja hoor, ‘wat een prachtige wintercollectie’ was het eerste wat door mijn hoofd ging toen ik deze foto’s bekeek. Heel even dacht ik zelfs dat DKNY zich herpakt had en een veelbelovende collectie had neergezet. Maar al snel kwam wederom de teleurstelling. DKNY kan blijkbaar rekenen op topfotografen en topmodellen want de kleding op zich geraakt niet verder dan de zwakke collecties van de vorige seizoenen. Ik snuffel regelmatig wel eens rond in de shop van DKNY in Antwerpen maar zelden of nooit vind ik er iets moois. De luxueuze attitude van het merk komt lang niet tot uiting als je door de collectie gaat. Het mist uitstraling en zelfs de pasvorm moet vaak onder doen.

Wie de online shop van DKNY bekijkt zal me waarschijnlijk al snel gelijk geven. De relatief dure kleding komt niet over en het is zoeken naar leuke stukken. Wel zijn ze nog steeds goed in work-outfits. De secretaresse vindt vast een stijlvolle jurk om modieus de werkdag door te komen. Maar de echte fashion-level bereikt DKNY niet. Ze blijven hangen op het niveau van Calvin Klein, die ook een welvarend verleden hadden maar enkele jaren geleden zijn achtergebleven en nooit meer konden bijbenen.

Ik toon jullie nog even een selectie van de jurken uit de wintercollectie van DKNY. Enkele voltreffers maar de meeste missen een extra touch. De rode tailleur is duidelijk de winnaar in deze reeks. Hopelijk neemt DKNY een voorbeeld aan deze outfit.