Met deze regen buiten kan ik voorlopig alleen maar dromen van mooi weer en zwembaden. Maar gelukkig heb ik mooie vooruitzichten want binnen een twee tal weken vertrek ik naar Montpellier. Reden te meer om toch een kijkje te nemen wat badmode 2011 mij zoal te bieden heeft!

Na  eerder deze week de collectie van Norma Kamali gezien te hebben botste ik vandaag op de collectie van Maaji en moet ik toegeven stevig onder de indruk te zijn van de stijl van dit merk! Eigenheid en originaliteit zijn de eerste woorden die bij mij opkomen! Hoewel ik het merk nog nooit gepast heb lees ik her en der dat de materialen bijzonder prettig aanvoelen. Een pluspunt!

De laatste van onderstaande bikini’s en badpakken, diegene met oranje, is mijn favoriet. Ik hou van de speelse ruffles aan het bovenstuk en het geheel heeft iets meisjesachtig over zich heen! Perfect bij een mooi kleurtje!

Minder enthousiast ben ik over de campagne-foto’s. Van mij mocht het een stuk meer zomers en buiten had ook wel wat meer gehad.. Gelukkig koop je enkele de bikini en niet het decor!

Maaji 2011

Maaji Bikini 2011

Maaji Badmode 2011