iPhone cover Marc Jacobs

door Steffi Vertriest met 3 reacties

Stap 1: een iPhone – check!! Stap 2: Fashionable accessoires ervoor vinden!

Marc Jacobs laat er alvast geen gras over groeien! De technologische trein is er eentje waar je meteen moet opspringen en dat heeft deze man duidelijk begrepen.

Behalve de leuke iPad hoesjes in flashy kleurtjes, zijn ook zijn iPhone covers to die for! De covers komen in verschillende metallic kleuren – een fashiontrend voor zomer 2012 trouwens – zoals groen, zilver, blauw en fuchsia. De print bestaat uit Marc Jacobs’ letters, aangevuld met hartjes en sterretjes.

En qua bescherming? De Marc By Marc Jacobs iPhone cases beschermen je dure hebbeding tegen krassen maar niet tegen stootjes.. Voorzichtig zijn is dus nog steeds de boodschap, al kan je het ding wel al eens over de tafel schuiven zonder permanente schade aan je iPhone te krijgen.

Kostprijs? Marc By Marc Jacobs iPhone covers zijn bijzonder schappelijk van prijs. Op net-a-porter kan je ze verkrijgen voor 40 dollar. Hou er wel rekening mee dat er nog verzendingskosten bijkomen. Koop je deze iPhone case in België betaal je er meer voor maar bespaar je jezelf de verzendingskosten. De twee zullen uiteindelijk ongeveer op hetzelfde neerkomen. Op naar de shop, of een paar klikken op het web! It’s your call..

Iphone case Marc JacobsIphone Cover Silver Marc By Marc Jacobs

Iphone cover Marc By Marc Jacobs blauwIphone cover Marc Jacobs Pink


  Reacties

 • Liesbeth (candyandtreats)


  Yay, I want to get this case too, for my soon to be iPhone! 🙂

 • Trackbacks

 • Trackback from Michael Kors iPhone Case | Felicity Fashion
  dinsdag, 10 januari, 2012

  […] week had ik het over de iPhone covers van Marc By Marc Jacobs. Deze beschermden wel tegen krassen maar niet tegen stootjes. Wie nogal onhandig is kan zijn iPhone […]

 • Trackback from iPhone Sleeve: Miu Miu | Felicity Fashion
  dinsdag, 17 januari, 2012

  […] gaat! Je telefoon kan namelijk enkel ‘in zijn blootje’ in het zakje. Vergeet dus je Marc Jacobs covertje want die past niet meer. Anderzijds biedt het tasje wel een optimale bescherming wanneer hij in je […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *