Stap 1: een iPhone – check!! Stap 2: Fashionable accessoires ervoor vinden!

Marc Jacobs laat er alvast geen gras over groeien! De technologische trein is er eentje waar je meteen moet opspringen en dat heeft deze man duidelijk begrepen.

Behalve de leuke iPad hoesjes in flashy kleurtjes, zijn ook zijn iPhone covers to die for! De covers komen in verschillende metallic kleuren – een fashiontrend voor zomer 2012 trouwens – zoals groen, zilver, blauw en fuchsia. De print bestaat uit Marc Jacobs’ letters, aangevuld met hartjes en sterretjes.

En qua bescherming? De Marc By Marc Jacobs iPhone cases beschermen je dure hebbeding tegen krassen maar niet tegen stootjes.. Voorzichtig zijn is dus nog steeds de boodschap, al kan je het ding wel al eens over de tafel schuiven zonder permanente schade aan je iPhone te krijgen.

Kostprijs? Marc By Marc Jacobs iPhone covers zijn bijzonder schappelijk van prijs. Op net-a-porter kan je ze verkrijgen voor 40 dollar. Hou er wel rekening mee dat er nog verzendingskosten bijkomen. Koop je deze iPhone case in België betaal je er meer voor maar bespaar je jezelf de verzendingskosten. De twee zullen uiteindelijk ongeveer op hetzelfde neerkomen. Op naar de shop, of een paar klikken op het web! It’s your call..

Iphone case Marc JacobsIphone Cover Silver Marc By Marc Jacobs

Iphone cover Marc By Marc Jacobs blauwIphone cover Marc Jacobs Pink