Op de fashionweeks hing er zwarte magie in de lucht. Wie ‘Vogue Collections’ FW2011 opent vindt overwegend veel zwart grijs- en bruintinten. Maar hoewel ze bestempeld worden als toonaangevend voor trends hoeven we niet slaafs te doen wat de Italiaanse bombasten ons toeschuiven. JBC gaat er helemaal mee akkoord en brengt deze winter kleur in de kast!

Wie fan is van flashy kleurtjes kan zich helemaal laten gaan. JBC brengt behalve hun eigen collectie ook eentje in samenwerking met Kid Vanilla, door de Duitse ontwerpster Eva Balg! De KV collectie sluit perfect aan bij de tops van JBC. Ze zijn vrolijk, kleurrijk en er zit bovendien een verhaal achter. Modeontwerpster Eva Balg studeerde aan de Antwerpse modeacademie en creëerde Kid Vanilla uit haar fascinatie voor hiphop en graffiti. Ze onderbrak haar studie in haar derde jaar om zich volledig op haar collectie te storten! En dat deed ze met succes!

Ik testte de t-shirts van haar samenwerking met JBC alvast uit en was meteen verkocht. Bovendien zijn ze niet enkel fashionable in de zomer, ook met een jeans en zwarte blazer doen ze deze winter dienst!

Felicity - Steffi Vertriest - JBC

Steffi Vertriest - JBC Kid Vanilla - Felicity

Top met cupcackes: Kid Vanilla for JBC 14.90 euro , T-shirt ‘Frisco Friends’: JBC 9.90 euro,  T-shirt Cupcakekid: Kid Vanilla for JBC 14.90 euro, Top ‘KV Loves You’: Kid Vanilla for JBC 12.50, Horloge: Ice-watch, Armbandje: Thomas Sabo.