Sex And The City Toer NYAl wie mijn liefde voor Manolo Blahnik deelt, deelt vast en zeker ook het gevoel van verbondenheid met Carrie Bradshaw. Op mijn trip naar New York kon ik het dan ook niet laten de bus van de Sex And The City Tour mee op te stappen. Dé ideale manier om de verschillende wijken van New York te leren kennen en meteen ook de beste shoppingplekjes te vinden. Want New York is nu eenmaal een grote stad waar de niet-geinformeerde fashionista wel eens teleurgesteld van zou kunnen terugkomen.

De Sex and the City Toer start aan het Plazza hotel vlakbij Central Park, waar meteen al enkele scènes van de serie werden opgenomen. Een deel van de toer gebeurd vanuit de bus. Zo rijd je voorbij het huis van Sarah Jessica Parker, niet dat van Carrie – jammer genoeg. Een van de eerste stops is.. Pleasure Chest NYde sexshop waar Charlotte haar eerste vibrator koopt – a pink bunny.

Een wijk die mij heel erg aansprak was Meatpacking District; gezellige winkelstraatjes, hippe bars, exclusieve en minder exclusieve clubs,.. Een beetje het Zuid van Antwerpen aan de andere kant van de oceaan. Daar in Meatpacking District aten we een – famous – cupcake’je uit de serie. The best you’ve ever tasted!

Buddakan NYOok het restaurant waar Big en Carrie het diner van hun huwelijk organiseren, komt aan bod. Een prachtige locatie; Buddakan. Het restaurant is super fancy en de prijzen zijn zeker niet overdreven. Een aanrader voor wie een hip etablissement zoekt in NYC.

Uiteraard kom je ook langs de bar van Aiden en Steve, al is de grote van de zaak op het eerste zicht wel een teleurstelling. Een juiste lens doet blijkbaar wonderen! Steffi Vertriest - Felicity - New York In de bar kan je een cocktail drinken en uiteraard wordt een Cosmopolitan meer dan aangeraden!

De Sex and the City toer is absoluut de moeite, zelfs als je geen uitgesproken Sex and the city fan bent, je krijgt een veel beter beeld van New York en komt plekjes tegen waar je ongetwijfeld naar terugkeert!

“When I first moved to New York and I was totally broke, sometimes I would buy Vogue instead of dinner. I felt it fed me more.” – Carrie Bradshaw.