Zoals reeds vermeld – meermaals – ben ik een superfan van het label Balmain! Ik hou van de rockchique attitude en luxueuze bling-bling die er mee gepaard gaan. Maar zoals velen, één probleempje: het is nogal prijzig! Gelukkig zijn er heel wat alternatieven!

Balmain rok DiagonaalDeze killer skirt van Balmain doet het hart van vele fashionista’s sneller slaan! Het design wordt ongelooflijk fashionable door zijn diagonale lijnen die dwars over de horizontale accenten van deze Balmain rok lopen. Aan de linker kant is er een stuk opengelaten en is wat huid kan zichtbaar. Bijzonder gesofisticeerd en de klassieke Balmain glitter and glamour zorgt er voor dat je je ogen er niet van kan afhouden.

Helemaal overtuigd? Dan komt nu de ontmoediging.. Deze Balmain rok kost zo’n 10800 dollar wat ongeveer 8300 euro is. Een beetje boven budget, voor mij althans..

Mango RokMaar gelukkig liet Mango zich inspireren door deze rok en komt met een soortgelijk model op de proppen. Minder gesofisticeerd weliswaar. Geen diagonale lijnen in deze Mango rok maar wel horizontale banden van verschillende tinten, tevens voorzien van de nodige glitter.

En uiteraard stukken goedkoper! Dit Mango rokje kost je  99.95 euro. dat is dus in totaal ongeveer 8200 euro uitgespaard..

Keuze snel gemaakt?