Mer Du Nord

door Steffi Vertriest met 1 reactie

Ondanks de crisis kwam Mer Du Nord deze winter voor het eerst met een mannencollectie op de proppen. Eigelijk was dit geen verrassing want volgens algemeen directeur Fabrice Duchêne lag het idee van een uitbreiding naar mannenkleding al lang op tafel en was het enkel een kwestie van de ateliers klaar te stomen.

Merd du nord 2010De wintercollectie viel alvast goed in de smaak. De spik splinter nieuwe herenlijn was relatief snel bekend bij het grote publiek. De Mer Du Nord winkels spraken over erg positieve reacties van de mannen die al dan niet onder dwang mee de shops werden ingesleurd door hun vrouwen. Voor hen is het uitstapje naar de MDN winkel voortaan een aangenamer gebeuren.

Na een erg lovende wintercollectie was de modewereld dan ook erg benieuwd naar de Lente-Zomer collectie voor 2010. En een snelle blik op de preview maakt ons meteen enthousiast. De Mer Du Nord feeling zit er duidelijk in. Casual & Fashionable! Zachte tinten en tijdloze kwaliteit maken deze mannencollectie perfect voor de midden dertiger en ideaal voor alle leeftijden.


  • Trackbacks

  • Trackback from Mer Du Nord: Zomerkleedjes | Felicity Fashion
    dinsdag, 2 maart, 2010

    […] 2010 van Mer du Nord treffen we super mooie kleedjes aan. Persoonlijk ben ik altijd meer Mer Du Nord fan in de zomer dan in de winter en ook dit jaar springen ze in het […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *