Een grote fan van Pepe Jeans ben ik nooit geweest. De lijn heeft naar mijn mening te weinig karakter en mist imago. Pepe Jeans heeft bepaalde basics die ermee door kunnen maar een volledige outfit.. dat niet nee. De collectie voor deze zomer lag dan ook in de lijn van mijn verwachtingen.

Van de vele trends die deze zomer ten tonele verschijnen lijkt Pepe Jeans geen enkele te volgen. We zien enkel een licht denim gehalte verschijnen – het heet niet voor niets Pepe ‘Jeans’ natuurlijk.

De herencollectie is iets meer gesofisticeerd dan afgelopen seizoenen. Pepe Jeans probeert duidelijk voor een meer totale look te gaan. Positieve veranderingen maar nog ver van het niveau dat we verwachten van een merk dat al zo lang in de running is.

Pepe Jeans Herencollectie 2010Pepe Jeans Herencollectie 2010

De vrouwencollectie is niet revolutionair. Zoals ik hierboven al zei; goed voor basics. Maar als het op basics aan komt gaan we toch allemaal liever naar een Zara of H&M aangezien de keuze daar veel groter is.

Pepe Jeans Damescollectie 2010Pepe Jeans Damescollectie 2010

De kindercollectie van pepe Jeans valt relatief het beste mee. Of dat nu aan de kledij ligt of aan de schattige kindjes op de catwalk, dat blijft natuurlijk voor discussie vatbaar.

Pepe Jeans Kindercollectie 2010Pepe Jeans Kindercollectie 2010

Kortom, een teleurstellende collectie van Pepe Jeans. Volgend seizoen beter!