Pinko Jas Tijger

Het is geen groot geheim dat ik een grote Pinko fan ben. Nadat we een paar jaar geleden in Antwerpen gezegend werden met een Pinko flagship store is het mijn vaste afspraak geworden als ik door de stad kuier. De collecties varieren doorheen het seizoen en dus er is altijd wat nieuws te vinden!

Binnenkort – nadat we ons eerst laten gaan tijdens de solden – hangt er weer een totaal nieuwe collectie en ontpopt de store zich tot een bont-drama. Al twee winters op rij zagen we een mix van materialen met een aanzienlijke portie bont en deze lijn zetten ze duidelijk verder! Verschillende soorten bont vertonen zich in lekker warme jasjes. De gehele collectie wordt trouwens opgesmukt met goud wat het een edgy feel geeft! Wintercollectie 2012-2013 ziet er ge-wel-dig uit!

Ook hun accessoire-collectie breidt steeds uit en dat kan ik alleen maar toejuichen! Wie net als ik een voorliefde heeft voor kraagjes zal blij zijn de gouden ketting van Pinko te zien. Bij deze staat dit kettinkje op mijn wishlist!

Het schoeisel krijgt ook nog eens een boost! Dat Pinko investeert in het vakmanschap is al gebleken. De leesten – het belangrijkste onderdeel van de schoen – worden steeds comfortabeler! Het design blijft top zoals gewoonlijk!

De Pinko winkel in Antwerpen bevindt zich in de Huidevettersstraat!