River Island

River Island 2012 GucciDe collectie van River Island komt recht van de catwalk. Als geen ander weten ze de trends te bespelen en te vertalen naar hun eigen gamma.

Op milaan fashionweek werd het meteen duidelijk dat niet iedereen de divers gekleurde toer op gaat! Gucci pakte vooral uit met brons, metallic, goud en zwart-wit kleuren. De snit was eerder vierkant en Frida Giannini koos voor veel strepen die in elkaar vloeien als ware een nieuw architecturaal hoogstandje in één of andere hippe wereldstad, Antwerpen ofzo – lekker chauvinistisch.

Toch was het design niet bepaald minimalistisch. Gucci maakte gebruik van verschillende materialen om de collectiestukken van tierlantijntjes te voorzien.

Pailletten en franjes gecombineerd met een dosis see-through waren het resultaat.

 

River Island Zomer 2012

Een wederom geweldige collectie die ook River Island inspireerde!

 

Pailletten: check, franjes: check, brons: check, architecturale vormen: check!

Ik was meteen weg van de Gucci collectie en River Island duidelijk ook! De inspirerende looks op de catwalk van Milaan zijn nu ook te vinden aan een betaalbaar prijsje!

Voor iets meer dan 100 euro heb je al een helemaal on-trend jurkje!

River Island shipt naar België maar ik prefereer nog steeds in real life naar de shop te gaan. Dat kan in Antwerpen op de Meir nummer 56!