Kleurrijke shortjes 2012

De zomer komt eraan en dus is het tijd de kast summerproof te maken. Te beginnen met een inventaris te maken van wat ik allemaal liggen heb voor dan vervolgens een ganse – en onrealistisch lange – lijst te maken (in mijn hoofd weliswaar) van alle dingen die ik écht nog nodig heb!

Shortjes in overvloed maar toegegeven.. allemaal jeans. En mooi als deze zijn wil ik mijn doel om kleurrijker door het leven te gaan verwezenlijken! En dus ben ik op zoek naar kleurrijke shortjes!

Vorige zomer had BCBG een hele leuke short met prints erop, in die stijl start ik mijn zoektocht. En een eerste modelletje vond ik alvast bij Free People – geen nood als je er nog nooit van gehoord hebt, algemene post volgt nog!

Een kreet van blijdschap toen ik deze zag – how georges is this? Maar ook meteen gevolgd door een teleurgestelde stilte.. Zijnde dan de 366 euro.

Kleurrijke shortjes 2012

Wat maakt deze short nu eigenlijk zo duur? Want Free People staat net bekend om zijn schappelijke prijzen.

Ik bekijk de short in detail en dan wordt het al snel duidelijk. De gehele short is geborduurd! Verschillend stiksel in verschillende kleuren lopen in verschillende richtingen over het broekje en ook pailletten en steentjes worden gebruikt. Wat de short natuurlijk nog meer awesome maakt!

Shortjes 2012 Kleur