Als niet-frequent-ringen-drager ben ik op zoek naar een leuke ring! Enkele dagen geleden ontdekte ik op mijn zoektocht al de accessoires van Matthew Campbell Laurenza, die over heel wat super originele ringen beschikt. Helaas wat te duur voor mijn portefeuille en dus ga ik verder op zoek!

Ik ga vandaag ‘back to basics’! De cliché der clichés van alle juwelenwinkels moet eraan geloven. Vandaag zoek ik het – zijnde de ring – bij Swarovski! Glitter and diamonds – a.k.a. geslepen glas – doen toch telkens mijn kleine-meisjes-hartje sneller slaan als ik voorbij de Swarovski-store kom! Op de één of de andere manier doorstaat die zwaan de tand des tijds en blijven hun juwelen iedereen aanspreken. Het zijn dan ook juwelen die blijven meegaan en dat vind ik niet onbelangrijk in een accessoire.

Ik heb de site – die bijzonder matig is trouwens – uitgespit naar mooie ringen en hoewel de Swarovski Hello Kitty collectie mij even afleidde ging ik toch voor de bijzonder typische look van onderstaand oversized modelletje. Licht roze en witte steentjes wisselen elkaar af en creëren een lieflijk effect. De prijs van deze ring bedraagt 210 euro.

Een reële kanshebber! Een klein minpuntje: iets te veel bling-bling voor dagdagelijks te dragen?

Swarovski Ring