Eindelijk is het zo ver! Na lang wachten krijgt ook Vlaanderen ‘The Voice’ op tv! Eerst was er het grote succes van ‘The Voice Of Holland’ bij onze noorderburen, nu is het onze beurt!

Vrijdag krijgen we de allereerste aflevering van ‘The Voice Van Vlaanderen’ te zien op VTM (om 21u btw!). Het belooft bijzonder spannend te worden; de show zit vol goede zangers en dus kunnen enkel de allerbeste door naar de volgende ronde. Om dat te verwezenlijken moeten ze gekozen worden door Nathalia, Alex Callier, Jasper Steverlinck of Koen Wouters, die hen dan verder zullen coachen!

Goede tv? Dat wees dit gelekte filmpje al meteen uit!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_aX3Ov_Gg8M[/youtube]

Tijd om de styling van de coaches eens onder de loep te nemen! Uiteraard spant souldiva Nathalia de kroon! In een eigentijdse jumpsuit met luipaardprint en open rug! Een absoluut geslaagde look en bovendien moet het gezegd worden: de blonde haren staan haar beeldig! Als je ook voor de look van Nathalia wil gaan kan je dat doen met onderstaande jumpsuit, te verkrijgen bij City Goddess.

Luipaard JumpsuitAlex Callier gaat voor fluweel! Stijlvol en glad als gewoonlijk, zij het dan met een edgy twist: de ‘velvet blazer’. Heren die verkocht zijn aan deze look kunnen zich laten gaan in de laatste Dolce And Gabbana wintercollectie! Daar vind je onderstaand modelletje. Momenteel trouwens in solden bij Farfetch.com.

Dolce And Gabbana BlazerKoen ging voor ‘a touch of rock’ met zijn t-shirt met veer erop. Als jij ook een veer in je outfit wil dan kan je gaan voor de collectie van Boss Orange. Ik moet wel toegeven dat het de vrouwencollectie is, maar bon we zijn 2011 dus alles kan!

Boss Orange T-shirtJasper Steverlinck doet het iets softer en gaat voor een zwart hemd. Weinig blabla, het heeft iets.. Niet bijzonder moeilijk te vinden. Onder andere bij Quicksilver maar hoogstwaarschijnlijk in 95% van de kledingszaken wel te vinden. Voor een sportief/denim zwart hemd zijn ook Diesel en Replay goede bronnen!

Hemd Quicksilver