Tibi fashionAls het op tv-programma’s aankomt ben ik vast en zeker een laatbloeier. Toch was ik binnen de week verslaafd aan “My one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s elite” aka Gossip Girl!

De verhaallijn van Gossip Girl kent dan wel ups and downs, de kledij van B en S doet mijn hart sneller slaan! Elke aflevering opnieuw wacht ik in spanning af welke fashionitems ik nu weer te zien zal krijgen, hoe er stylish gecombineerd wordt en moet ik vaststellen dat ik ongeveer alle outfits van de vrouwelijke cast wil hebben!

Tijd om eens te kijken waar de Gossip-Girl-crew hun garderobe halen. En blijkbaar zijn ze nogal trouw aan NYC. Meer dan eens werden B en S gespot in kleding van Tibi, een merk uit New York.

Tijd dus om de Tibi lijn wat beter onder de loep te nemen!

In de Pre Fall collection 2011 vond ik de Gossip Girl stijl helemaal terug! Clean, luxueus en een vleugje high-school. I like, I like!!

Tibi 2011

En de volgende vraag is uiteraard.. Wat zijn de prijzen van deze Tibi lijn? Voor een broeken moet je rond de 200 euro rekenen, kleedjes rond de 400 euro en jassen of outerwear tussen 400 en 1000 euro. Niet voor niets gedragen door Manhatten’s elite dus..