Een aantal jaren terug leek Tommy Hilfiger de weg wat kwijt. Collecties bleven elkaar herhalen en uiteraard haakten we – ik ook – langzaam maar zeker af. Tommy wist zich gelukkig te herpakken en pompte weer geld in creativiteit. De Hilfiger Denim collectie werd bijgestuurd en de twee lijnen werden weer hip en trendy. En van dat laatste vinden we de bewijzen in de Tommy Hilfiger zomercollectie. De magazines hadden het er uitgebreid over, de catwalks liepen er vol van en nu zie je ze overal.. Strepen strepen en nog eens strepen!!

Als – back to business – trendy merk kon Tommy Hilfiger uiteraard niet achterwegen blijven en de lijnen zijn dan ook veelvuldig aanwezig in hun zomercollectie 2011. Uiteraard blijft het merk wel trouw aan zijn look: binnen de lijntjes en casual.

Ook de maxi dress werd door Tommy Hilfiger geïmplementeerd. De magazines belichtten al vaker hun gele maxi dress met split – die mooi op een plaatje staat maar jammer genoeg maar weinig mensen siert – maar ook  voor de streep-fans is er wat in de aanbieding!

Wie verder zijn garderobe wil aanvullen voor het ‘colorblocking’ kan zich bij Tommy helemaal laten gaan!