Alice In Wonderland, nu al dé film van 2010 en bovendien een inspiratiebron voor de modewereld. De romantische look is alom vertegenwoordigd in het fashion-plaatje van deze zomer. De fragiele, meisjes achtige creaties zagen we al in de collecties van Chanel en Twin Set. Bij een romantische look hoort natuurlijk ook het juiste kapsel. Deze zomer kan je dan ook niet fout gaan met de uitgezakte krullen.

De uitgezakte krullen zijn duidelijk in trek. We zien ze niet alleen in de campagnes verschijnen maar ook de Hollywood sterren zijn er voor te vinden. Onder andere Vanessa Hudson, Michelle Pfeiffer en Miley Cyrus werden al gespot met het kapsel. Of het nu om naar de bakker te gaan is of voor een gala, de uitgezakte krullen werken altijd!

Vanessa HudgensWhitney PortMiley CyrusMichelle Pfeiffer

Dat de celebs ervan houden is helemaal niet zo verrassend want de uitgezakte krullen zijn ongelooflijk makkelijk! Geen uren met de stijltang maar gewoon ’s morgens enkele krulspelden erin, rustig ontbijten en je klaarmaken, krulspelden eruit en klaar is keesje.. Zelfs de sterren zijn blij met zo’n easy trend!

Als je van plan bent de romantische uitgezakte krullen trend aan te nemen deze zomer is het handig verwarmende krulspelden aan te schaffen. Zo ga je nog sneller te werk!

Foto’s via Celebs Central en Celebspin.