Vogue Zonnebrillen 2010 Voorstelling Martini BarVorige week werd ik enthousiast onthaalt op de voorstelling van de nieuwe collectie zonnebrillen van Vogue. In de Martini Bar in Antwerpen werd By Felicity uitgenodigd om de collectie te komen bewonderen. Niemand minder dan onze Belgische trots Clou Annys – in het gezelschap van haar medekandidaten van MB 2010 – mocht de collectie presenteren aan de genodigden. Ik bewonderde de collectie kritisch, keek en zag dat het goed was!

Vogue Zonnebrillen Cilou AnnysDe brillentrends zijn ook dit jaar weer groot, groter, grootst. En daar speelt Vogue mooi op in. De meer vierkante monturen zijn steeds meer in – dat konden we eerder al zien in de Prada brillencollectie– en ook deze trend ontgaat Vogue niet. De vierkante monturen worden mooi afgewerkt met steentjes – cause every girl likes a little bit of bling-bling!

Deze zomer opteren we voor kleur. Kies dus dit jaar eerder voor een roze, witte of zelfs een groene bril in plaats van de klassiek bruine of zwarte. Vogue brengt verschillende kleuren op de markt!

Wist je trouwens dat de Vogue zonnebrillen helemaal niet zo duur zijn? Er zijn al zonnebrillen verkrijgbaar vanaf 82 euro.