Weekend Blog Awards 2012

door Steffi Vertriest met 5 reacties

Blog awards, het lijkt zo ontzettend logisch, zo ontzettend vandaag. Alsof ze er altijd al geweest zijn. Want blogs rijzen als paddestoelen uit de grond en er moet toch iemand aangeven waar je nu echt moet zijn? Dat had Weekend Knack duidelijk begrepen! Maandag organiseerden ze voor de eerste keer de “Weekend Blog Awards”.

Onder de verschillende categorieën was er ook eentje voor de modeblogs en dat kon ik uiteraard niet missen!

Aan de ingang van het hoofdkwartier van Roularta werd voor de genomineerde bloggers en de genodigden de rode loper uitgerold. De show werd gepresenteerd door Tiany Kiriloff en Ben Van Alboom – beiden trouwens weer as fashionable as always! De modebloggers werden het langst in spanning gehouden, als allerlaatste van de 10 categorieën werd de modeblog bekend gemaakt die zich de beste fashionblog van Vlaanderen mag noemen. Het was de blog Ella And Louise die de prijs in ontvangst mocht nemen! Benieuwd wie van de drie meiden – er zitten namelijk drie fashionchicks achter de blog – de trofee uiteindelijk uitgestald zou hebben..

Wie was er genomineerd? Marijs, Patricia en Kim van Ella And Louise, Kim van Brunetteblogging, Kim van Absolutely Mrs K (Bloggers heten opvallend vaak Kim), Immi van Style for Guys, Ruth en Nathalie van The Merrymakers, Bram en Karen van Gent Streetstyle, Afrodite van The Fashion Folio, Elien van Dogs And Dresses, Annebeth van The Styling Dutchman en Polien van Polienne.

Ik had enkele leuke gesprekken met de genomineerden en de winnaars, een kleine samenvatting vind je in het filmpje dat ik maakte!

 


  Reacties

 • Jenni


  Superleuk filmpje!

 • Absolutely Mrs. K (@AbsolutelyMrsK)


  zalig filmpje! echt super gedaan! heel leuk en je hebt de sfeer heel goed weergegeven! we were all so so happy!

 • Steffi


  Super dat je het leuk vind! Het moet technisch allemaal nog wat beter maar dat komt nog wel!

  Nog eens proficiat! 🙂

 • Trackbacks

 • Trackback from Weekend Blog Awards Video – Ella & Louise
  donderdag, 10 mei, 2012

  […] the magical night of the Weekend Blog Awards we appeared in a lovely video made by Felicity from Felicity Fashion. She interviewed all the nominees of the fashion blog category and when we ended up winning the […]

 • Trackback from » Felicity Fashion – Weekend Blog Awards
  woensdag, 3 oktober, 2012

  […] made by Steffi Vertriest from Felicity Fashion during the Knack Weekend Blog […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *