Steffi Vertriest - By Felicity

Blog awards, het lijkt zo ontzettend logisch, zo ontzettend vandaag. Alsof ze er altijd al geweest zijn. Want blogs rijzen als paddestoelen uit de grond en er moet toch iemand aangeven waar je nu echt moet zijn? Dat had Weekend Knack duidelijk begrepen! Maandag organiseerden ze voor de eerste keer de “Weekend Blog Awards”.

Onder de verschillende categorieën was er ook eentje voor de modeblogs en dat kon ik uiteraard niet missen!

http://www.youtube.com/watch?v=2WID_4ot0jY

Aan de ingang van het hoofdkwartier van Roularta werd voor de genomineerde bloggers en de genodigden de rode loper uitgerold. De show werd gepresenteerd door Tiany Kiriloff en Ben Van Alboom – beiden trouwens weer as fashionable as always! De modebloggers werden het langst in spanning gehouden, als allerlaatste van de 10 categorieën werd de modeblog bekend gemaakt die zich de beste fashionblog van Vlaanderen mag noemen. Het was de blog Ella And Louise die de prijs in ontvangst mocht nemen! Benieuwd wie van de drie meiden – er zitten namelijk drie fashionchicks achter de blog – de trofee uiteindelijk uitgestald zou hebben..

Wie was er genomineerd? Marijs, Patricia en Kim van Ella And Louise, Kim van Brunetteblogging, Kim van Absolutely Mrs K (Bloggers heten opvallend vaak Kim), Immi van Style for Guys, Ruth en Nathalie van The Merrymakers, Bram en Karen van Gent Streetstyle, Afrodite van The Fashion Folio, Elien van Dogs And Dresses, Annebeth van The Styling Dutchman en Polien van Polienne.

Ik had enkele leuke gesprekken met de genomineerden en de winnaars, een kleine samenvatting vind je in het filmpje dat ik maakte!