Addmyberry QR-code t-shirt

Niet dat het ooit not-done is maar het mag gezegd zijn; streetstyle doet het weer erg goed dit seizoen. We gaan deze winter voor losse tops, spannende -al dan niet gescheurde- jeans en liefst wat letterwerk op je voorgevel. En dat laatste doet het ondertussen al een aantal jaren goed. De printmania gaf het licht aan merken zoals EAN13 en My BRAND, die zich specialiseren in bedrukte tee’s. Maar ook op de fashionweeks zagen we ze verschijnen. Het waren zonder twijfel Domenico Dolce en Stefano Gabbana die duidelijk maakten dat prints helemaal IN zijn. Voor hun laatste D&G collectie lieten ze zich helemaal gaan!

Maar hoe kom je dezer dagen nog origineel uit de hoek tussen de overload aan bedrukking? Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben die vrouwen-in-lingerie-prints of chihuahua’s met blinkende colliers naderhand wel beu. Tijd voor wat nieuws!

QR-codeEn dat heb ik gevonden ook – Bloggers you  are so going to love this -! In de wereld van social media en self-branding kan je vandaag niet hard genoeg meespelen op de digitale markt. Want laat ons eerlijk zijn wie geen FB heeft heeft geen vrienden, wie niet twittert heeft geen leven en wie geen eigen website bezit bestaat gewoonweg niet.. Tijd om ook in je outfit een referentie te steken.

Addmyberry is de nieuwste hype die t-shirts op de markt brengt met je eigen QR-code! Je kan bijvoorbeeld de quick response van je blog, je Twitter of je website op je top zetten. Zo weten vrienden en kennissen of zelfs de gewone passant meteen waar je mee bezig bent!

Hoe werkt het dan juist? Op de website van Addmyberry kan je kiezen welke print je op je top wil. Er zijn zowel vrouwen- als mannencollecties! Kies welke snit en bedrukking je leuk vindt, upload je QR-code, haal je creditcard boven en voor zo’n 39.95 euro heb je een top/t-shirt met je eigen Quick Response!

Love it!

Meer info vind je op de website van Addmyberry! Succes!

Lindsey Blassieaux - Addmyberry

Gaëlle Garcia Diaz - Addmyberry

Addmyberry