Een vertrouwd gevoel krijg ik wanneer ik door de collectie van Marc Cain ga. Strakke vormen worden afgewisseld met weelderige stoffen, die tezamen een gesofisticeerde en fabuleuze look creëren. We zien Marc Cain zoals we hem kennen en anderzijds is de wintercollectie toch vernieuwend. Zijn eigen stijl straalt er vanaf maar ook de laatste nieuwe trends zien we verschijnen.

Zo komt er wel wat animal-style in de collectie voor. Dierenprints zijn onmisbaar dit seizoen! Maar wacht.. Waren diernprints niet altijd al Marc Cain zijn ding..?! Ja hoor het lijkt wel of de mode zich schikt naar Mr.Cain in plaats van omgedraaid.

We zien een grote collectie zwart verschijnen – uiteraard afgewisseld door fellere kleuren zoals groen – met opvallend meer leder dan vorige winter. Ook Marc Cain gaat nu voor de lederen legging met lange t-shirt erop, de rock-chique trend is nog lang niet uit het straatbeeld verdwenen! Verder maakt hij ook het contrast met wit. Een combinatie die trouwens nooit uit zal zijn! Wie de fifties look wil creëren kan bij Marc Cain zijn garderobe vast wel aanvullen!

Marc Cain Wintercollectie Bont

Marc Cain wintercollectie Zwart

Marc Cain Wintercollectie