Amy Gee: nieuwste street-glam brand!

door Steffi Vertriest met 3 reacties

Zara, Mango en H&M moeten plaatsmaken voor een nieuwe concurrent! Amy Gee mag dan wel in zijn kinderschoenen staan alles wijst er op dat het merk groter dan groots zal worden.

Wie de afgelopen maand af en toe op de bus stond te wachten heeft de advertising misschien wel gezien. Een aanlokkelijk plaatje met een zomerse wanna-have dress! Ik werd er alvast helemaal nieuwsgierig van en besloot dan ook het merk van dichterbij te bekijken.

AMY GEE gaat voor een casual tot sporty look, doch aangevuld met de nodige glamour! En dat bovendien tegen bijzonder budget-vriendelijke prijzen! Een paartje schoenen tegen 70 euro, kleedjes voor 50 euro, een trenchcoat voor 120 euro.. Je kan er niet voor zonder zitten!

Voorlopig is het mij nog een raadsel waar in België het merk te koop is maar ongetwijfeld komt daar snel verandering in!


  Reacties

 • Lise


  Hallo

  Ik werk in een nieuwe kledingzaak, Scarlett, in Gent in de Vlaanderenstraat. We hebben ook een winkel in Oostende in de Adolphe Buylstraat. En ik wou even laten weten dat wij Amy Gee verkopen:)

  Groetjes

  Lise

 • Felicity


  Allen daarheen dan! 🙂

 • conny cleenwerck


  Lise,

  Ik start binnenkort mijn eigen kledingzaak in Leuven. Ben al een tijdje op zoek naar een verdeeladres van Amy Gee… Tot nu toe vind ik enkel adressen terug in Italie.
  Zou je me kunnen helpen?
  Alvast bedankt!

  Groeten
  Conny

  Laat een reactie achter

  Jouw email wordt nooit gedeeld.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *