Als trouwe Atos Lombardini fan verheugde ik me er al een tijdje op te kunnen posten over hun nieuwe collectie. Uiteraard is het weer meer dan de moeite! De wintercollectie van Atos Lombardini is uitgebreider, veelzijdiger en mooier dan ooit tevoren! Een progressie die alle merken zouden moeten kennen.

Atos Lombardini kiest opvallend voor een mix van stijlen; van casual tot chique, waardoor een ruime range van leeftijden zich aangesproken zal voelen!

In zijn casual-trend strookt de lijn met de gangbare Italiaanse mode. Net als D&G kiezen ze voor lange t-shirts met prints, al dan niet gecombineerd met een legging, dikke sokken en laarsjes. Wanneer daar dan nog eens wat zwart leder bij gedaan wordt krijgen we spontaan nostalgische gevoelens, een terugblik naar de geslaagde rock-trend van winter 2009/2010. Wat werkt hoeve men niet te veranderen! Altans niet in de commerciële sector..

Casual gaat over in casual chique en zo naar ronduit chique! Met aanspannende jurkjes zorgt Atos Lombardini voor outfits voor de mode-bewuste carrière dames.

Atos Lombardini kleurt duidelijk wat buiten de lijntjes met deze collectie en die keuze kunnen we alleen maar aanmoedigen!