Badmode 2012 YSL bikini

Addidas By Stella McCartneyBadmode 2012 Melissa Odabash
Michael Kors Bikini 2012Badmode 2012 YSL bikini
Michael Kors badpak goudMissoni Bikini 2012

Groen badpak:

Deze sportieve beauty is van ‘Stella McCartney voor Adidas’. Ideaal voor wie houdt van zwemcomfort en bovendien in een heerlijk minthy-green kleurtje! Adidas by Stella McCartney badpak: 80 euro.

Gele bandeau bikini:

Absolutely my favorite!! Geel is een topkleur deze zomer en ik moet niemand vertellen dat met een gebruinde huid deze bikini een voltreffer is! Fragiel en meisjes-achtig, I like! Melissa Odabash: 185 euro.

Zwart-gouden bikini:

Toen ik zag dat deze bikini van Michael Kors was viel meteen het woordje ‘uiteraard’. De gouden touch verklapt het meteen. Ideaal voor in Cannes of saint-Tropez lekker m’as tu vue rond te paraderen! Michael kors bikini: 280 euro.

Rode bikini met print:

Deze mini-bikini lijkt op het eerste zicht vrij basic, maar het label doet anders vermoeden.. Yves Saint Laurent speelt met een klaprozenmotief op het slipje en de driehoekjes. Leuk en playfull maar als je het mij vraagt te simpel voor het stevige prijskaartje! YSL bikini: 375 euro.

Wit-goud badpak:

Weer die gouden afwerking en dus ook weer Michael Kors. Ik denk meteen aan een grote hoed en onder mijn gat een dikke jacht! Al is dit witte badpak uit den boze bij mijn benen die er nu nog uitzien als melkflessen. Dit is voor het einde van de zomer! Michae Kors badpak: 330 euro.

Print bikini:

Hier hoeft geen labeltje aan te hangen. Aan de gekartelde print ziet elke fashionista van mijlenver dat het om een Missoni gaat, garant voor een verfijnde en doordachte look! De zachte kleuren staan deze Missoni trouwens geweldig! Missoni bikini: 250 euro.

Ik zei het al, mijn favoriet is de gele bikini uit deze selectie badmode 2012! Welke is de jouwe?