De badmode kent dan misschien een evolutie naar steeds minder waterproof bikini’s, Kiwi St-Tropez houdt zich toch aan de meer traditionele modelletjes en ook die blijken duidelijk nog te werken!

Enkele jaren geleden rezen ze als paddenstoelen uit de grond. Niet enkel meer de kuststreek maar ook het binnenland werd overspoeld door Kiwi St-Tropez winkels. Hun kleurrijke badpakken en bikini’s zijn nog steeds erg geliefd en hoewel ze voorheen elk jaar opnieuw dezelfde modelletjes – in andere kleuren weliswaar – aanboden, zijn nu ook de modellen aangepast en krijgen deze een nieuwe look.

Met de juiste campagne – zon zee en strand – blijven we verliefd op deze zomerse collectie.

Kiwi St-Tropez bikini

Kiwi St-Tropez Badmode

Kiwi Badmode Bikini

Ook aan de mannen is gedacht bij Kiwi. De lichte kleuren zijn perfect bij een gebruinde huid!  Zachte pastel kleuren zoals roos en groen stralen veel meer klasse uit dan harde stoere kleuren dat doen. Kiwi speelt hier echt de St-Tropez look uit! Heerlijk zomers.. We like !!

Badmode Heren Kiwi

Kiwi St-Tropez

Kiwi Badmode Heren

Voor de kids heeft Kiwi ook heel wat in zijn gamma. Zo kan je bijvoorbeeld dezelfde bikini voor je dochter kopen als de jouwe of voor je zoontje dezelfde zwemshort als die van papa. Het hele gezin gaat dan voor de St-Tropez look!

Kiwi badmode KindBadmode Kinderen Kiwi

Kiwi St-Tropez KinderenKiwi Badmode Meisjes

Bovendien is de badmode van Kiwi St-Tropez niet duur! De meeste bikini’s kan je verkrijgen rond de 70 euro! Nog een reden om met het ganse gezin naar een kiwi winkel te trekken!