Theory BlazerDe blazer, sinds enkele seizoenen een absolute rage. En terecht want de blazer heeft enorm veel mogelijkheden. Zo geeft hij instant een stijlvolle twist aan je outfit. Je kan dus perfect nog een boodschap gaan doen in casual kledij en er voor de vergadering snel een blazer over aan trekken. Maar de blazer kan ook sportief gedragen worden; op platte schoenen gecombineerd met legging en oversized t-shirt.

Vandaag vinden we in de shops Topshop Blazerallerlei verschillende modelletjes van de blazer – zo gaat dat nu eenmaal met kledingstukken die hip zijn. Zo hebben we de klassieke blazer die een strakke vrouwelijke snit heeft. Heel sexy te combineren met een geklede broek of iets meer casual met een jeans en laarzen. Een zeer veelzijdig jasje dat iedereen in zijn garderobe zou moeten hebben!

Eén van de eerste variaties op de blazer was de boyfriend blazer. Een ietwat oversized jasje waarmee je de indruk creëert gewoon die van je vriend aangedaan te hebben. Sinds vorige winter super duper Sandro Blazerfashionable! Waar de klassieke blazer bijna elke outfit kan omtoveren naar een meer geklede stijl, is de boyfriend blazer wat beperkter in zijn mogelijkheden. Juist combineren is dan ook een must. Lange t-shirts met een opvallende print zijn dikke vrienden met deze blazer.

En zoals bij elke trend heb je altijd merken die moeten overdrijven. Zo kunnen we er niet rond dat Sandro zijn boyfriend blazer voor zomer 2010 eerder leek op een grandpa blazer! Originaliteit is erop of eronder maar bij Sandro was het er duidelijk onder, een no-go dus!