Zara Blazer Groen

Zara Blazer GroenDe zon is in het land. Eindelijk.

Tijd voor die benen eindelijk eens te showen. Korte rokjes, shorts, zomerkleedjes.. Ze komen allemaal weer vooraan in mijn kast te liggen want als we de weerman mogen geloven is het stralende weer nog niet meteen over.

Hoogtijd dus om weer eens wat looks te bekijken. Want hoe combineer je zo’n kort rokje nu eigenlijk? Het lijkt banaal maar ik vind het best een uitdaging. De tijd dat we dat topje met ‘spaghetti bandjes’ erboven aantrokken is voorbij en dat klassieke hemdje staat ook meteen zo schools.

Sinds de runway van Balmain vorig jaar ben ik een grote fan van een blazer te combineren met een korte short of een mini-rokje. Het geeft een modieuze, gesofisticeerde feel veel meer dan die typische casual look waarvoor we meestal kiezen tijdens de hoogzomer dagen.

Deze combinatie van Zara vind ik ideaal! Het rokje is vrij klassiek maar de sobere grijze t-shirt maakt de look een stuk minder stijf. Het geheel wordt heerlijk trendy door het pastel groene jasje zonder kraag! Ideaal voor ’s avonds een lekker glaasje rosé te gaan drinken met vriendinnen!

Dat glas rosé komt vanavond alvast in orde. Bezoek aan Zara zal voor volgende week zijn!