Denny Rose Nieuwe collectieEindelijk!! De nieuwe collectie van Denny Rose is er! Na lang – hééél lang – wachten krijgen we eindelijk de beelden te zien.

Het wordt me meteen duidelijk dat Denny Rose zich volledig in zijn eigen identiteit heeft ondergedompeld. Zomercollectie 2011 is soooooooo Denny!!

Dat Italianen kennis hebben van mode bewijzen ze nog maar eens: Perfect design, een girly twist en vooral veel ‘attitude‘. Just what I like!

Ik haal snel enkele favorietjes uit de collectie!

Denny Rose ZomercollectieDe paradoxale ‘simple sofisticaded’. Een doodgewone jeans met een doodgewone t-shirt.. Of niet? In de zomer hou ik wel van een nonchalante look. Deze combinatie komt vrolijk en met een zeker ‘je m’en fous’-gehalte over.

Toch zijn het ‘em de details die het doen. Accessoires zoals het schattige tasje – copy-paste Juicy Couture 2010 btw – en het zomerse hoedje maken de look compleet. Maar ook de jeans heeft een extra aandachtspuntje, die rollen we op in 2011! Alle aandacht naar onze schoenen!! Haal dus je mooiste paar maar uit de kast!

Love it!

Denny Rose 2011 Zwarte BlazerClassy Bitch

Deze outfit heeft een klassieke touch over zich hangen. De blazer maakt de outfit gesofisticeerd en door de aanvulling met zachte neutrale kleuren als wit en beige komen we meteen in het vaarwater van de work-outfit.

Maar niets is minder waar. Denny Rose zou Denny Rose niet zijn als ze de brave look geen doordachte bitchy stempel gaven.

In de campagefoto’s zien we wel meer dat brave outfits worden opgesmukt met accenten zoals deze tijgerprint handtas.

Italian attitude baby..

Denny Rose 2011 JeansDe kracht van de taille-rok

De taille rok is ondertussen al meerdere opeenvolgende seizoenen niet meer uit het straatbeeld weg te slaan.

Merken als BCBG kiezen voor de powerskirt, bij Denny Rose krijgt de taille-rok meisjesachtige ruffles mee. Hét grote voordeel aan deze rokken blijft de optische illusie van ellenlange benen.

Om de look kracht bij te zetten opteert Denny Rose voor een combinatie met jeans.Het jeans-hemd maakt een subtiele come-back in de zomercollectie 2011 en net als D&G smult Denny Rose vrolijk mee van deze trend.

Iets minder opvallend zijn de sokjes in de schoenen, ze geven instant een girly-vibe en zijn bovendien suuuuuper hot!