La PerlaEind vorig jaar schreef ik met open mond over de collectie die Jean paul Gaultier ontwierp voor La Perla. Vorige week kon ik deze prachtige collectie letterlijk aan de lijve ondervinden en showde ik het deisgn-stuk op het defilé van Women On Top.

Dat deze creatie ‘amazing’ ging zijn daar had ik me al op voorbereid, dat het mijn stoutste fashion-fantasy zou overtreffen was wel even schrikken. Dit is ongetwijfeld het mooiste en meest gedetailleerde lingeriestuk dat ik ooit gezien heb!

In mijn vorige post over de collectie van Jean Paul Gautier voor La Perla vermelde ik al dat JPG zijn inspiratie haalde uit zijn eerste – en tot voor kort enige – BH die hij maakte voor niemand minder dan popdiva Madonna. Een BH die al snel een eigen leven ging leiden en waar jaren later nog steeds over gesproken wordt. Wie goed kijkt ziet de gelijkenis!

Dit deux-piece stuk is echter niet voor iedereen weggelegd. Voor deze exclusieve en handgemaakte lingerie betaal je een bedrag met drie nulletjes. Met pijn in het hart – maar toch voldaan – gaf ik het stuk dan ook terug.

Wie toch niet kan weerstaan aan dit La Perla setje kan het alvast vinden bij Lineos in Gent!