Denny Rose Zomercollectie

Misschien ligt het aan mij maar ik meen op te merken dat er dit seizoen minder Denny Rose in de winkels ligt? Nochtans biedt het label ook deze zomer 2012 een ruim en divers aanbod helemaal gecreëerd naar de laatste trends!

Zo zien we de prints van het iconisch zijden sjaaltje verschijnen in de zomerkleedjes, naar het voorbeeld van allerlaatste D&G collectie. In de Denny Rose collectie zit veel zwart met verschillende rock-items en The American Girl krijgt een prominente plaats. Wie zich zichzelf verliest in het Miley Cyrus nummer ‘Patry in The USA’ zal zich helemaal kunnen uitleven in de collectie die onder andere gebreide tassen met de Amerikaanse vlag erop voor legt. Maar ook voor lolita’s valt er wat te proeven. De pastelkleuren zijn rijkelijk aanwezig en worden voorzien van lieflijke details als strikjes en bloemetjes.

Oh ja, en natuurlijk ben ik weg van de schoenen. Hoewel ik nog geen schoenen van Denny Rose in België ben tegengekomen, moet ik toch toegeven dat ik steeds meer benieuwd ben want ook het schoeisel neemt een voorbeeld aan de high-fashion trends. Enkel nog af te wachten of de materialen ook degelijk zijn..

Denny Rose 2012 ZomerkleedjeDenny Rose Zomercollectie
Denny Rose SS 2012Denny Rose Zomercollectie 2012