Guess Kleedje 2012

Guess Kleedje 2012Herve Leger, het spreekt tot de verbeelding van menig modefananaat en de tot BV gepolariseerde Vlaming – ik denk dan meteen aan Lesley-Ann Poppe, 8/10 te spotten in een Herve Leger jurk, zij het dan zonder al te veel borstbedekking. De iconische stretchbanden zijn het herkenningspunt bij uitstek en dus ook hun handelsmerk. Laatst zag ik nog een reclamepaneel van ‘This Means War’ de laatste nieuwe film van Reese Witherspoon, waar ook zij een rode Herve Leger jurk draagt. Van mijlenver was het mij al duidelijk – en het was ook een geslaagde match op de bloedmooie Reese.

De toegankelijke jurkenpracht van Herve Leger heeft een minder toegankelijk kantje en dat is zijn prijs. Hoewel ik er ooit een rokje van op de kop wist te tikken in de Dany-May zijn de prijs gemeen duur!

Maar de stretchbanden worden nu ook overgenomen door de commerciëlere merken en dat wil zeggen dat ze ook betaalbaar zijn. Tussen de zomerkleedjes 2012 vond ik dit modelletje van Guess (online te vinden bij Polyvore)! Deze en grijze variant tekenen net zo af als een Herve. En ok, minder fashion met de grote F maar alleszins stukken goedkoper!