Filippa K Rode JurkVorige week postte ik nog op Sjakossen.be dat rood altijd een goede investering is. Het is nooit echt uit de mode en het straalt altijd zelfzekerheid uit. Alleen is het niet altijd makkelijk om de juiste kledingstukken te vinden. Bij Filippa K vond ik deze rode jurk! De drapage van dit Filippa K kleedje zorgt voor een gesofisticeerde look en een luxueuze uitstraling met nog net genoeg casual gehalte.

De kleur van dit Filippa K kleedje spreekt me erg aan. Het is vooral de tint rood die belangrijk is en deze zoektocht is geen makkie. Hoewel de juiste tint rood af hangt van persoon tot persoon, ben ik er van overtuigd dat bepaalde tinten niemand staan en bepaalde tinten iedereen staan. Dit kleedje van Filippa K is juist dat laatste type rood! Ideaal voor rood-starters – zoals mezelf trouwens – die liever voorzichtig zijn in hun keuze.

Wie fan is van het silhouet kan trouwens ook eens een kijkje nemen bij BCBG en Carven want ook zij zijn duidelijk fan van deze licht gedrapeerde jurken!