Forum Shops Las VegasZoals ik al eerder vertelde in mijn post over Felicity in the States, heb ik weer heel wat leuke fashion weetjes ontdekt in Amerika. LA, Phoenix, Las Vegas en Malibi stonden op de to-do-list.

Eerder dit jaar poste ik al over shoppen in Las Vegas en het is gebleken dat ik nog lang niet uitgekeken ben, daar in de stad waar alles mogelijk is. Zo ontdekte ik nu de Forum shops, een onderdeel van Ceasars Palace. Alleen al het ongelooflijke decor van deze shopping mall zijn een reden om er eens binnen te springen – wanneer je in Vegas bent uiteraard. De weelderige versieringen, de massieve zuilen en de hoge plafonds laten niets aan de verbeelding over. Het leek wel of ik een sprookje binnenwandelde. Instant prinsessen-gevoel!!

Forum Shops Las VegasMaar de Forum Shops zijn veel meer dan enkel een mooi decor. Zo bieden ze bijna alleen maar ongelooflijk mooie winkels en super toffe merken aan; zowel de betaalbare als de minder betaalbare. Naast winkels zoals Guess, Michael Kors en Juicy Couture kunnen we onze ogen ook de kost geven aan merken als Bvlgari, Christian Dior, Gianni Versace, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli, Fendi, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Anne Fontain.. En nog zoveel meer..

Denk eraan.. Mondje dicht wanneer je aan het staren bent 😉