Wie niet uit het Gentse afkomstig is, heeft misschien geen weet van het bestaan van deze winkel. Hoog tijd dan om daar verandering in te brengen.

Wie houdt van luxueuze sexy lingerie zal zijn ogen de kost mogen geven in deze prachtige en eigentijdse lingeriewinkel Lineos. Merken als La Perla, Chantal Thomass, Eres, Paladini, Parah en nog vele andere zijn er te vinden. De laatste nieuwe trends in de lingeriewereld alsook de nieuwste badmode, Lineos heeft het allemaal. Bovendien kan je rekenen op het advies en de tips van de uitbaatster Diane die je met alle plezier zal verder helpen. Of je nu opzoek bent naar iets speciaal of gewoon eens een kijkje wil nemen, het is vast en zeker de moeite de winkel een bezoekje te brengen! Je vindt de shop in de Hengouwenstraat 47, 9000 Gent, indien je niet bekend bent in Gent bekijk dan zeker dit online stratenplan van Gent!

Bij Lineos kan je tevens ook de juwelencollectie van Evy Gruyaerts ‘Malice In Wonderland’ verkrijgen. Een heel aparte juwelencollectie voor vrouwen die zich willen differentiëren zonder excentriek te zijn.

Ik kreeg recent de gelegenheid de prachtige lingerie en badmode eens aan te proberen. Ik riep daarvoor de hulp in van modefotograaf Sigfrid Eggers en mocht rekenen op de prachtige locatie House Of Porters in Antwerpen. De komende weken zal ik dan ook af en toe posten over de lingerie en badmode die ik uitprobeerde.

Lineos Lingeriewinkel