De Amerikaanse kledinglijn Romeo And Juliet Couture komt met een Gossip-Girl-lijn op de proppen. Als trouwe fan van het programma – en nog meer van de fashion erin – waren OH MY GOD de eerste drie woorden die door mijn hoofd gingen. Die adorabele hemdjes van Blair of sexy uitgaanskledij van Serena.. Bring it on!!

Maar mijn enthousiasme verdween bij het bekijken van de foto’s van de collectie. Met uitzondering van het zwart fonkelende kleedje bezit geen enkele outfit de verwachte en oh zo gegeerde S of B-flair. Waar zijn die hemdjes met uitgesproken kraag, strikken, tuttige haarbanden, of de felgekleurde jassen van Blair’s vriendinnen? Ik wilde pumps met sokken in zien, liefst van al nog met een kanten boordje.. En ja, Serena was altijd wat meer sexy en casual maar ook daar scoort Romeo And Juliet geen punten. Hun collectie lijkt eerder random gekozen uit een doorsnee winkel..

Ik was alvast teleurgesteld. Des te meer omdat Warner Bros zijn zegen gegeven had over de lijn en mijn verwachtingen dus erg hoog lagen. Een sombere dag in fashionland.. *smh*

Romeo And Juliet Couture Gossip Girl collection

Romeo And Juliet Gossip Girl

Romeo And Juliet Couture Gossip Girl

Romeo And Juliet Collection Gossip Girl