Ipa Nima

Nederland is een prachtig tassenlabel rijker: Ipa-Nima! Dit bijzondere merk met haar geheel eigen karakteristieke stijl staat internationaal al sinds1997 bekend als een exclusief en expressief label. Niet verbazingwekkend, want eigenaresse, ontwerpster en stijlicoon Christina Yu – het brein achter Ipa-Nima – weet in iedere collectie de meest inventieve designs te mixen met de meest unieke, luxe materialen. Hiermee vertaald Ipa-Nima de toekomstige fashiontrends naar nieuwe, gedurfde designs.

De ontwerpen van Ipa-Nima zijn zowel verrassend en sierlijk, als tijdloos en karakteristiek. Ipa-Nima staat voor de creatie van nieuwe, originele mode-accessoires met eigen twist die eerder trendsettend zijn, dan trendvolgend. De flamboyante ontwerpen, unieke bewerkingen, alsmede de originele en luxe materialen, onderstrepen de authentieke Ipa-Nima stijl vol chic, funk en glamour. Bovendien worden de Ipa-Nima tassen stuk voor stuk handmatig en maatschappelijk verantwoord gemaakt. Muziek, kunst & reizen zijn de bepalende invloeden binnen het ontwerpen van de collecties. Wereldwijd wordt inspiratie opgedaan en gezocht naar de juiste, meest kwalitatief hoogstaande stoffen, waarmee Ipa-Nima zichzelf weet te onderscheiden. De materiaalkeuze is subliem en bestaat uit uitsluitend  de allerbeste materialen. Denk daarbij aan de voornaamste leersoorten uit o.a. Italië, die de tassen een luxueuze, exclusieve twist geven.

De Ipa-Nima herfst/winter 2011 collectie is geïnspireerd op de invloeden uit de Afro-Amerikaanse kunst en cultuur van het Harlem (New York) tijdens de jaren dertig. Geometrische patronen en een enorme diversiteit aan kleur, significant voor deze periode, typeren deze prachtig vernieuwende collectie. Fenomenale materialen als luxe zijde, fijn Italiaans leer en suède geven deze classy collectie een luxe elegante uitstraling. “Harlem Renaissance” is een wereldse collectie met durf de ware soul-spirit tot leven laat komen, geheel in stijl met hoe iedere diva in de dertiger jaren was en hoe iedere eigentijdse Ipa-Nima girl zich zou moeten voelen.

Ook Hillary Clinton, de Zweedse prinses Victoria, Jamie Lee Curtis, Toni Braxton, Yasmin Le Bon, Rebecca Gayheart, Sherilyn Fenn, Sarah Michelle Gellar, Cate Blanchett, Jill Hennessy, Renee Flemming, Denish Rich, Kelly Osbourne, Bai Ling, Michelle Yeoh, Maggie Cheung en Faye Wong zijn al gespot met Ipa-Nima.

Ipa Nima Handtas

Ipa Nima Handtassen

Ipa Nima Handtassen 2012